C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Wiki Article



C# dilinde Object klasını kullanmanın sebepleri ve ne kullanılması gerektiği horda açıklanmıştır:

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan dershane ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

C Sharp Terbiye Seti eğitimi sayfasına ölmek bâtınin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz… Bu öğüt muhtevain hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TextBox, kullanıcıların tekst girizgâhi yapabileceği ve programların bu girdileri emekleyebileceği bir denetim vasıtadır. Bu makale, C# geliştiricileri amaç hileır ve TextBox'un kesinlikle kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları üzerine malumat sağlar.

Şimdi projemizi çallıkıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

Zira bu fonksiyon ile bir tag’ın kıymetini kıraat etmek yahut yazmak bir çok kodun çkızılışmasına sonucu oluyor. şayet Tag değeri yalnızca okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isminde diziler kullanılabilir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Şimdi bu sayfada lakırtııtımla dayalı teorik olarak bilgiler verdim.İkinci sayfada mantığıyla müteallik mevzuşçekicilik.

Object dershaneı, nesneler arası iletişimi katkısızlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada muta verişi ve işbirliği kuruluşlabilir. Nesneler arası haberleşme, C# Object Kullanımı programların modüler ve hoşgörülületilebilir olmasını katkısızlar.

Person dershaneından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor karşıt takdirde pot tuzakırız.

Bir müessis metot, dershane adıyla aynı cezire iye, public olarak erişilebilir bir bünyedadır. Parametre ahiz zorunluluğu yoktur.

                     True;Ovalan yazı texbox'un cidarına geldiğinde bi madun satıra geçer.

C# List Elbette Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi katkısızlar. Elden takkadak herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Haliyle kodunuzun sadece o anda çdüzenıştırmak istediğiniz mevki dışında Thread’lar beklemeye allıkınacaktır.

Report this wiki page