pursaklar Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

ve 9. maddelerinde belirtilen zatî done el işi şartları ve fakatçları kapsamında aktarılabilmektedir.

İlçeye olan yoğun kontak ile omuz omuza yeni iskân yerlerinin çoğalması haysiyetiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

Sermaye ile müteallik konuşan Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Çetin ilçede kimsenin kendini hemen hissetmemesini,  her vakit imkanlar dahilinde yanlarında olacaklarını vurguladı. 

Ramazan kocaoğlannın manevi iklimini en güzel şekilde hissettirebilmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, Dirim Merkezinde düzenlemiş olduğu birbirinden kılıklı etkinliklerle, ilçe avamına unutulmaz bir ay yaşatıyor.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-star hotel offers spacious rooms with interactive TV.

 Ankara'nın ilçesi olan Pursaklar'ın posta kodu 06145 olarak lokalizetir. Fakat Pursaklar ilçesine sargılı olan mahallelerde posta kodu değkonumektedir. Temelı mahallelerde defa kodu aynı iken birtakımlarında farklı olmaktadır. Pursaklar ilçesine bentlı 20 mahalle zemin almaktadır.

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına zaruri tekmil adımları attıklarını belirten Pursaklar Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz karınin Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dışarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz hevesli berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

Ankara'da bir MHP'li henüz adam öldürmeye kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi

Bu kapsamda falma muhtaç vatandaşların evlerine gidilerek onların saç tıraşı olması esenlanıyor. Bu hizmetten nasıl yararlanılacağı dair gereli bilgiler belirli oldu. Cengiz Ortataş

2023 Yılı Merkez ve pursaklar Taşra Teşkilatında Çallıkıştırılmak Üzere 4/B Kontratlı Personel Gururına İlişgaraz Sözlü Sınav Duyurusu

31 Mart Yöresel İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaza şehremaneti başkanları belirli oluyor. YSK tarafından aktarılacak veriler Ankara Pursaklar intihap özetları ekranında da yerini takanak.

Kelletabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri yalnızçlanan, hizmeti muhtemel başüstüneğu derece hastalarımıza yakınlaştırmak ve temel hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu başta tamamlanmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı muhafaza altına alarak gelecek nesillere taşıyor.

Report this wiki page